Suomen uskonnon-
opettajain liitto ry

SUOL ry:n tehtävä on vaikuttaa uskonnonopetuksen kehittämiseen ja aseman vakaana säilyttämiseen. Liitto valvoo jäsenten etuja ja järjestää tasokasta koulutusta.

Lue Lisää!

Aika: Lauantai 21.11.2020 HUOM! Muuttunut ajankohta!

26.10.2020: Muutoksia seminaarin järjestelyissä

Epidemiatilanteen vuoksi olemme tehneet muutoksia seminaarin järjestelyihin, jotta osallistuminen olisi kaikille turvallista ja mahdollista. Seminaarin ohjelma on pyritty säilyttämään ennallaan, mutta seminaariin paikkaan ja yhteiseen ruokailuun on tullut muutoksia, jotka vaikuttavat myös seminaarin hintaan. Lisäksi seminaariin voi nyt osallistua paikan päälle tulemisen lisäksi etäyhteydellä Zoom-palvelulla.

Jos olet jo ilmoittautunut seminaariin, saat sähköpostiisi toimintaohjeet. Jos ilmoittaudut nyt, valitse ilmoittautumislomakkeella, kummalla tavalla haluat osallistua. Katso tarkempi ohjelma ja muut tiedot alta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Maaliskuu 2020: Muutos seminaarin ajankohdassa

Koronaviruspandemian vuoksi kevätseminaari on siirretty marraskuulle. Mikäli olet jo ilmoittautunut seminaariin ja haluat yhä osallistua siihen, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Mikäli olet ilmoittautunut, mutta haluat perua osallistumisesi, tee se 1.11.2020 mennessä lähettämällä sähköpostia toiminnanjohtajalle osoitteeseen toimisto(a)suol.fi.

Paikka: Grundskolan Norsen (Unioninkatu 2, Helsinki) HUOM! Muuttunut paikka! sekä etäosallistumismahdollisuus Zoom-palvelussa

Ohjelma:

9.00–9.15 Seminaarin avaus ja ajankohtaiskatsaus
SUOL ry:n puheenjohtaja Tuovi Pääkkönen
9.15–11.30 Intian pyhä maantiede, puhtaus ja pelastuksen monet tiet
Dos. Jyri Komulainen, Helsingin yliopisto
(tauko välissä)
11.30–12.45 Lounas
12.45–13.45 Kunniallinen ja pätevä. Hindunaisten rituaalit varmistelevat perheonnea,
pitävät pahan poissa ja antavat naisille tunteen voimasta.
TT Riikka Uuksulainen
13.45–14.15 Pedagogisia ideoita päivän aiheesta
Editan oppikirjailijat
14.15–14.45 Päiväkahvi
14.45–15.45 Intian politiikka ja uskonnot
Toimittaja Tommi Nieminen
15.45 Päivän päätös

Paikalliskerhojen edustajien tapaaminen klo 15.45–16.45.

SUOL ry:n järjestämän seminaarin hinta on SUOL:n jäsenille 20 € sekä paikan päällä että etäyhteydellä osallistuen. Muille kuin jäsenille hinta on 40 €. Hinta sisältää ohjelman. Hinta ei sisällä ruokailuja.

Ilmoittautumiset viimeistään 1.11.2020. Huom! Ilmoittautuminen on sitova! Ilmoittautumisaika on päättynyt. Vapaita paikkoja voi tiedustella toiminnanjohtajalta sähköpostitse (toimisto(a)suol.fi). Ilmoittautumisen voi viimeisen ilmoittautumispäivän (1.11.) jälkeen perua maksutta ainoastaan sairaustapauksessa. Muussa tapauksessa ja kokonaan peruuttamattomasta seminaarista veloitamme osallistumismaksun.

Ilmoittauduttuasi saat maksuohjeet sähköpostiisi: seminaari maksetaan etukäteen, osallistui seminaariin kummalla tavalla tahansa. Jos osallistut etänä, saat seminaarin maksettuasi ohjeen Zoom-osallistumiseen. Zoom-palvelua voi käyttää selaimella tai sovelluksella.

Mahdolliset peruutukset sekä kysymykset osoitteeseen toimisto(a)suol.fi.

Seminaari järjestetään yhteistyössä TJS-opintokeskuksen kanssa.