Suomen uskonnon-
opettajain liitto ry

SUOL ry:n tehtävä on vaikuttaa uskonnonopetuksen kehittämiseen ja aseman vakaana säilyttämiseen. Liitto valvoo jäsenten etuja ja järjestää tasokasta koulutusta.

Lue Lisää!

SUOL:n peruskoulutyöryhmä on laatinut peruskoulun päättökokeen lukuvuodelle 2020–2021. Päättökoe on maksuton SUOL ry:n jäsenille. Kirjaudu sisään jäsenalueelle ja klikkaa alla olevaa linkkiä!

Peruskoulun päättökoe 2021

Muille kuin jäsenille päättökoetta myydään 40 € hintaan. Tilaukset toiminnanjohtajalta osoitteesta toimisto(a)suol.fi. Kerro tilauksen yhteydessä koulusi nimi ja laskutusosoite.

Kokeesta on laadittu kaksi eri versiota: tavallinen koe ja eriytetty koe. Molempien kokeiden kesto on 60 minuuttia. Eriytettyä koetta voi käyttää eri tavoin oppilaan ja opettajan yhteisen harkinnan mukaan. Eriytetystä kokeesta voi kuitenkin saada korkeintaan hyvän (8) arvosanan. Molemmat kokeet ovat saatavilla sekä suomeksi että ruotsiksi. Korjausohjeet kokeisiin julkaistaan kevään aikana.

Opettaja, lähetä paras vastauksesi meille

SUOL palkitsee parhaiten vastanneet oppilaat keväällä 2021. Opettajia pyydetään lähettämään koulun paras koepaperi (tasatilanteessa parhaat koepaperit) skannattuna korjausmerkintöjen kanssa SUOL:n toiminnanjohtajalle osoitteeseen toimisto(a)suol.fi 9.5.2021 mennessä. Kerro viestissä oma nimesi sekä koulusi nimi.