Suomen uskonnon-
opettajain liitto ry

SUOL ry:n tehtävä on vaikuttaa uskonnonopetuksen kehittämiseen ja aseman vakaana säilyttämiseen. Liitto valvoo jäsenten etuja ja järjestää tasokasta koulutusta.

Lue Lisää!

Suomen uskonnonopettajainliitto SUOL ry etsii jäsen- ja talousasioiden hoitajaa

Suomen uskonnonopettajain liitto SUOL ry valvoo uskonnonopettajien etuja ja tarjoaa tasokasta lisäkoulutusta. Liiton toiminnasta vastaa vuosikokouksen valitsema kuusihenkinen hallitus. Hallituksen lisäksi yhdistyksellä on kolme palkattua, osa-aikaista toimihenkilöä.

Jäsen- ja talousasioiden hoitajan työ on loistava näköalapaikka uskonnonopetuksesta kiinnostuneelle opiskelijalle tai työelämässä mukana olevalle henkilölle. Työtehtävä edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti sekä aktiivisuutta, huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä. Katsomme eduksi kokemuksen taloudenhoitajan tehtävistä tai alaan liittyvistä opinnoista.

Työtä hoidetaan pääasiassa kotoa käsin. Työtehtävät jakautuvat vuoden eri jaksoille epätasaisesti. Pääasiassa ne koostuvat seuraavista tehtävistä:

  • Jäsenrekisterin ylläpitoon liittyvät tehtävät (jäsenten lisääminen ja poistaminen kuukausittain, jäsenlaskut alkuvuodesta)
  • SUOL ry:n taloudenpitoon liittyvät tehtävät (palkanmaksu, laskut, verot ja lakisääteiset ilmoitukset, talousarvion laatiminen sekä avustushakemusten valmistelu yhdessä hallituksen kanssa, yhteydenpito kirjanpitäjään ja toiminnantarkastajiin, seminaarimaksujen vastaanotto)
  • SUOL ry:n sähköpostilistan hallinnointi
  • Osallistuminen SUOL ry:n hallituksen kokouksiin kerran kuukaudessa sekä osallistumisesta liiton seminaareihin noin kolme kertaa vuodessa
  • SUOL ry:lle tulevan postin vastaanotto ja käsittely
  • Osallistuminen SUOL ry:n kehittämistoimintaan

Jäsen- ja talousasioiden hoitajan palkka on 190€ kuukaudessa, minkä lisäksi maksetaan kulukorvaus 50€.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 17.10.2018 osoitteeseen toimisto(a)suol.fi. Työ alkaa 1.1.2019 ja työhön perehdytetään tammikuun aikana. 

Kiitos hakijoille! Paikka on täytetty.

Lisätietoja voi kysyä nykyiseltä taloudenhoitajalta Lauri Savoselta (talous(a)suol.fi /040-5263 603) tai SUOL ry:n toiminnanjohtajalta Veera Lupuselta (toimisto(a)suol.fi /044-5656 979).